SON YAZILARIMıZ

İTÜ Uçak Uzay Mühendisliği Kulübü’nden herkese merhaba!

Uzun soluklu bir üniversite hazırlık dönemi boyunca verdiğiniz emeklerin sonucu olarak sürecin en önemli ve en keyifli kısımlarından birine sonunda ulaştınız. Herkesi tebrik ediyor ve gönülden kutluyoruz!

Bu yoldan daha önce geçmiş ve yaptığımız tercihler sonucu İTÜ Uçak Uzay Bilimleri Fakültesi’ne yerleşmiş öğrenciler olarak sağlıklı bir üniversite tercih sürecinin YKS sınav sonuçları kadar önem taşıdığını biliyoruz. Tercih etmeyi düşündüğümüz bölümleri iyice tanımanın sağlıklı bir tercih sürecinin olmazsa olmazı olduğunu düşünüyoruz.

Bu sebeple, eğitim hayatınızın bu önemli sürecinde sizleri yalnız bırakmak istemiyor ve İTÜ Uçak Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri olarak fakültemizde faaliyetlerini yürüten Uçak Mühendisliği, Uzay Mühendisliği ve Meteoroloji Mühendisliği bölümlerini, bu bölümlerde güncel olarak eğitimine devam eden arkadaşlarımız ile birlikte inceliyor ve tanıtıyoruz.

Sizler için keyifle hazırladığımız bölüm tanıtımlarının faydalı olmasını umuyor ve keyifli okumalar diliyoruz!